Blog

Paasweekend 31 maart & 1 april

Met Pasen is er geen les in de dojo. Ik wens je een fijn waardevol weekend toe en zie je in april weer op de mat.

Note: deze geweldige kuikens zijn geschilderd door @luciaheffernan, check haar instagram

Yogathon 24 & 25 februari

Eind februari is er een volle maan, hierbij is de kracht van de maan op zijn sterkst.  Als je bedenkt dat deze kracht in staat is om de cyclus van eb en vloed te sturen, is het niet vreemd dat het ook effect heeft op ons lichaam en emoties? Ik wil in deze fase ons lichaam in duiken en organiseer daarom een Yogathon. Deze bestaan uit 3 yogalessen op zaterdag en zondag.

Zaterdagavond: 19:30-20:30 een yoga malam les waarbij de nadruk ligt op ontvangen en ontspanning (geen ervaring nodig)

Zondagmorgen: 10:15-11:00 een soft flow les waarbij we op een milde manier ons lichaam uitnodigen om te bewegen (geen ervaring nodig)

Zondagmorgen: 11:15-12:00 een pedis ( =pittig in het Indonesisch) vinyasa flow waarbij we de  grenzen gaan verkennen en onszelf gaan uitdagen (hierbij is basiservaring wenselijk)

Je kunt je opgeven via het contactformulier

Wijkkrant Oosterpark

21 december 2023

Vandaag was het dan eindelijk zover! Het interview over de zondagmorgen yoga staat in de wijkkrant. Tegelijkertijd is mijn website ook gelanceerd. Wat een feest! Wat ooit begon als een zaadje groeide langzaam maar zeker uit tot een sierlijke boom. Ik ben heel trots dat ik dit met jullie mag delen. 

Ook zo benieuwd naar alle andere activiteiten en gebeurtenissen in de Oosterparkwijk? Lees dan de buurtkrant (onder het kopje nieuws vind je de wijkkrant ) op http://www.mijnoosterparkwijk.nl